blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG deadawp
ČLÁNKY
DISKUSIE
2
SLEDOVAŤ BLOG
Programátor
deadawp



Recenzia 3D podznačky BEZ KOMPRESE
pridal deadawp 4.4. 2024 o 19:45



Známy český youtuber BEZ KOMPRESE, ktorý sa zaoberá opravou áut prevádzkuje aj e-shop, ktorý doplnil v poslednom roku aj kamenným obchodom. Na základe toho, že daného youtubera dlhodobo sledujem, rozhodol som sa pred časom využiť jeho e-shop a dnes by som vám rád ponúkol krátku recenziu na zakúpený produkt po roku používania. Zaujali ma podznačky, ktoré vo videách prezentoval. Podznačky pod ŠPZ aplikoval na každé auto, ktoré sa mu dostalo na servis.

Zapáčila sa mi najmä široká paleta dostupných farieb, ktoré si dovolím povedať, že by pasovali na akékoľvek auto. Zaujala ma chrómová podznačka (tretia zhora), ktorá sa hodila k tmavosivej metalíze na aute. Objednal som dva kusy. Táto 3D poznačka obsahuje embosované elementy písmen a prekrížených piestov, ktoré sú farbené. Neskúmal som bližšie, ako. Podznačka sedí na slovenské, aj české ŠPZ. Aj na pohľad je potlač veľmi pekná, efektný lesk slnečných lúčov (aspoň u chrómu, ktorý som skúšal). Doručenie poznačiek bolo veľmi rýchle, aj prostredníctvom Packety. Toho času sa dalo platiť na e-shope aj cez PayPal bez poplatku, dnes to už nie je možné.

Výmena podznačiek nebol problém, ŠPZ stačilo vložiť a zacvaknúť. Môže byť problém, ak máte pokrčenú značku, že to vyžaduje viac úsilia, aby zapadla. Podznačky po namontovaní vyzerali fakt dobre. S podznačkami sa jazdilo približne rok. Pri prvom "jarnom" umývaní auta po zime som si všimol, že sa podznačka zdá byť neumytá, čo sa farebného textu týka. Nakoniec mi to už bolo jasné, že zišla farba a z chrómovej podznačky je postupne biela...

Zaslal som aj youtuberovi na Facebook, či o týchto nedostatkoch podznačiek vie. Správa bola prečítaná, vrátane fotodokumentácie, bez odozvy už 3 mesiace. Taktiež som skúsil aj pod video na Youtube, ale žiadna odpoveď, pritom čítal každú otázku od používateľov, moju preskočil, asi mu nebola pochuti...

Neviem nateraz povedať, či majú rovnaký problém aj iné farby podznačiek, alebo len variant chróm, myslím si ale, že áno, inak by to prečítal. Zrejme sa spolieha nato, že to nikto nevyreklamuje a kúpi si po roku novú. V čase kúpi stála jedna podznačka 99 kč (3,90€), dnes 129 kč (5,10€). Podľa obrázkov na e-shope sa výrobný proces nezmenil, ani neinovoval. Nákup minimálne chrómovej podznačky by som už neodporúčil, 10€ každoročne viem použiť aj inde.



Prístupov 891
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Tip na darček k jubileu 60
[ 29.4.2024] (príspevkov 0)
Oplatí sa teplovodivá pasta z Aliexpress...
[ 4.4.2024] (príspevkov 0)
Recenzia 3D podznačky BEZ KOMPRESE
[ 4.4.2024] (príspevkov 0)
GTA IV fix spustenia na Windowse 10 N
[ 24.3.2024] (príspevkov 0)
RFID DOMINATOR licencia na predaj
[ 4.1.2024] (príspevkov 0)
ATtiny85 Digispark - programovanie, použ...
[ 28.12.2023] (príspevkov 0)
Prečo by som si už nekúpil ESPD-35 2.0 /...
[ 26.12.2023] (príspevkov 0)
ATtiny85 - programovanie Arduino as ISP
[ 19.12.2023] (príspevkov 0)
MasterTherm - webscraper ESP32
[ 25.11.2023] (príspevkov 0)
RFID DOMINATOR 2.0 - rozdiely s 1.0
[ 15.11.2023] (príspevkov 0)